Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
ivars toms
2023. gada 22. maijā 14:44
Keievija netur konkurenci ar rietumu nosutitiem artilerijas ladiniem,bet raketes ir tik aizvesturikas un aklas,kad palidz fermeriem laukus uzart ar mazako skadi Ukrainas armijai un ari krievu aviacijas parks nav sagatavots intensivam karam !!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Raimis
2023. gada 22. maijā 14:58
Te jau anekdote iz dzīves, nemaz jāizdomā nav. Ja tantei nav ko teikt, tad, lai iet vārīt zupu. Sen jau karstais karš notiek, kuram galu vēl neredz, kāds vēl aukstais.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Seeking Verieties
2023. gada 22. maijā 16:30
Kāds vēl aukstais karš? Krievijas sitēma ir kleptokrātija. Krieviem praktiski viss broņojums ir paliekas no sabrukušās PSRS. Kas nebija izzagts, tagad tiek iznīcināts Ukrainā un dažas vēl darbspējīgās PSRS laika rūpnīcas spēj pierašot tik nelielo apjomu ar tehnoloģiski atpalikušu bruņojumu. ... Krievijas kodoldraudi ir tukša muldēšana - kā pierādīts, NATO pretgaisa aizsardzības sistēmas spēj pārtvert ~100% pat "modenās" krievu raķetes, un PSRS laiku starpkontinentālās raķetes ir 60+ gadu vecas, 20+ gadus un kleptokrātu "uzturētas" (šie neticēja, ka tiks dota pavēle tās palaist un pa šiem gadiem ir izsagts ne tikai uzturēšanas budžets, bet noteikti arī kritiskas dārtgmetāla detaļas).
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi