Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Anita
2023. gada 14. maijā 09:54
Tas kaut kā dīvaini, es agrāk domāju, ka ja esi vienreiz vinnējis, tad otreiz vairs nedrīkst tur piedalīties, dod vietu jauniem. Žūrija pilnīgi izmainīja visas vietas un nelabākajā veidā. Visiem idiotiem sadeva daudz punktus. Horvātiju izvilka no pakaļas cauruma. Un Somija jau nu arī nebija tā, kurai vajadzētu otro vietu. Kaut gan vakar man viņa patika bišķi labāk kā pirmo reizi. Nez kādā veidā viņi uzreiz dabū tik daudz punktu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Adrians Kalnins
2023. gada 14. maijā 11:37
Anitai un Elisai... Ir ļoti daudz dziedātāju,kuri ir piedalijušies vairākas reizes. Katru gadu jau ir kāds,kurš piedalās otro,trešo vai pat ceturto reizi.Un daudzi iepriekšējie uzvarētāji ir centušies atkartot Johnny Logan panākumu un 2 reizes uzvarēt ,piemēram, Lena,Aleksandrs Ribaks,Dana International, Charlotte Nilsson. Nu un slavenības,populāri dziedātāji jau arī nevienmēr garantē,ka būs super labi.Piemēram, Uk ir sūtijuši puišu grupu Blue un Boniju Taileri un nekādi labie rezultāti viņiem īsti nebija.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anita
2023. gada 14. maijā 14:17
Norvēģi arī bija pakaļā, viņus arī izvilka žūrija. Ja godīgi, ja es būtu vienreiz dabūjusi pirmo vietu (nezinu gan ko zviedriete toreiz dabūja) , es negribētu braukt vēlreiz ar iespēju dabūt pēdējo. Un vispār, tad sanāk, ka valstij nekā cita nav ko parādīt? Un kas tās bija par šausmām, kas koncertu iesāka? Klausījos un domāju, tad jau Latvija nākošreiz var sūtīt savas suitu sievas, varbūt būs lielāki panākumi. Zviedriete atšķīrās ar izpildījumu, visi pārējie (ja neskaita nenormālos) bija vairāk vai mazāk pilnīgi vienādi. Starp citu man patika poliete.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Tinto
2023. gada 14. maijā 15:43
Blanka-Solo(Polija)-Clean Bandit ft.Demi Lovato-Solo(2018)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi