Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Ilze
2022. gada 13. novembrī 19:11
Es arī īsti nesaprotu šo sensāciju vai pīli kā viņu vispār nosaukt. Viens zoo palīdz otram zoo. Protams, mēs neredzam un nezinām visu un krimā ir propoganda, bet tika teikts ka dzīvniekus uzturēšot bezmaksas un pēc tam atgriezīšot. Kāpēc tad citi ukrainas zoo vai aktīvisti nepalīdzēja daudz agrāk? Tikai tad kad jau raķetes lido tieši blakus viņus savāca tas taigans. Es skatījos gan to ko taigans pats publicēja, tur brauca caur gruvešiem un vienkārši palīdzēja zvēriem. Es skatījos krievu kanālus kur rādīja kā viņi glāba zvērus, tur gan izskanēja propoganda, bet vai taigans pie tā vainīgs ko par viņiem runā propogandas kanālos? Neuzskatu ka taigana zoo būtu kaut kāds tīrs un pūkains patriots, bet šis virsraksts kaut kā izraisa šaubas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ruta Miluna
2022. gada 14. novembrī 00:36
Es nepiekrītu, ka Hersonā būtu notikusi jenotu zādzība. Oļegam Zubkovam bija palūgts zvērus izmitināt, kamēr pilsētā notiek apšaudes. Es skatījos viņa paša uzņemto video, kur Zubkovs skaidro, ka tiklīdz situācija stabilizēsies, zvēri tiks nogādāti atpakaļ Hersonā. Mani tikai uzjautrināja kā viņš tos ķēra aiz resnajām astēm.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Leon
2022. gada 14. novembrī 06:18
Jenoti parnesa trakumsergu, cerams tas m*ita n*sprags.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ruta Miluna
2022. gada 14. novembrī 10:44
Es esmu par Ukrainu un pret krievu marodierismu, bet uzskatu, ka šis nav tas gadījums. Zubkovu tikai 27.oktobrī izlaida no apcietinājuma, kurā viņš tika turēts 3 mēnešus par nodarījumu, kuru nebija pastrādājis. Diemžēl viņš vairākas reizes bija izteicies publiski pret okupācijas režīmu Krimā. Atceros tiešo tekstu, ka labāk būtu bijis, ja Krima būtu palikusi Ukrainas sastāvā. Tā viņš teica pagājušajā gadā. Ļoti gudrs, erudīts un talantīgs cilvēks. Šitā informācija, par jenotu zagšanu, manuprāt, nāk no Alekseja Gončarenko kanāla. Viņš šo faktu minēja. Es brīnos, ka tika izlaista nepārbaudīta informācija. Tie dzīvnieki vispār bija atstāti pašplūsmā, jo kopēji un vetārsti bija vai nu aizbraukuši no Hersonas, vai pametuši darbu. Barot zvērus nāca brīvprātīgie ar ko nu katrs saprata. Oļegs Zubkovs savā uzņemtajā video Hersonā teica, ka viņu uz turieni paaicināja, bet neviena palīga uz vietas neesot bijis, nevienam nekāda daļa. Par to viņš brīnījās.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze
2022. gada 14. novembrī 14:10
Ruta Miluna > man arī šķiet ka kāds viņu prasti mēģina iegāzt. Gan dēļ uzskatiem, gan sakariem, gan vienkārši aiz skaudības. Tas vien ka dzīvo okupētajā krimā un/vai ka krievs uzreiz nenozīmē ka kaut ko zog. Viņi parasti cilvēki brauca caur gruvešiem, zem raķetēm, blakus tankiem lai savāktu vienu lamu, ēzeli, pāris jenotus un pāvus. Taigana zoo ir milzīgs ar daudziem eksotiskiem zvēriem, tie pāris jenoti viņiem nekādu vērtību nenod, tikai liekas mutes. Viņiem pat neviens nepalīdzēja, paši ķēra un izmantoja savus līdzekļus un jau tā dēļ sankcijām limitētos medikamentus. Viņi arī nevarēja zināt uz kuru pusi ies fronte un kurš kuru kurā brīdī izpiedīs, tikai redzēja un dzirdēja kā lido raķetes. Jauns žurnālisti varētu vispirms desmit reizes pārbaudīt pirms publicē ļoti iespējams nepatiesu un apmelojošu rakstu par cilvēku kura attieksme pret dzīvi, dzīvniekiem un galvenais darbības var tikai iedvesmot.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi