Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Ilze Veldze
2022. gada 23. martā 14:55
Īstenie teroristi,šantažē visu pasauli ar kodolieročiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
edgarsdzerins 🇺🇦
2022. gada 23. martā 18:09
Putlerstānas kodolieroči ir tādā pašā sapuvušā un sarūsējušā stāvoklī kā nu jau UA sadedzinātās armijas parodijas atliekas. Viss kodolarsenāls ir ražosts PSRS laikos. RU mūsdienās vairākas reizes testēja “Bulava” raķetes, bet katrā testā no 2 raķetēm viena izjuka startiņā, bet otra nekad nesasniedza mērķi (rukažopu stilā viss). Tad projektā bija “Sarmat” (raķetē ir 10 kodolgalviņas), kura pat vēl nav ne reizi testēta. “Sarmat” priekštecis (it kā labākās RU kodolraķetes) ir PSRS laikos Ukrainā ražotās raķetes (trešdaļa no arsenāla). Šīm raķetēm bija 15 gadu garantija. Ar UA speciālistu palīdzību raķetes tika pieskatītas līdz 2014.gadam, pagarinot garantiju no 15 uz 23 gadiem. Uz šodienu šīs raķetes stāv jau 31 gadu, pagarinātā garantija beidzās pirms 8 gadiem (ar 1. Putlerstānas karu UA). Visdrīzāk puse uzraus gaisā starta vietā:) Komisks ir arī stāsts ar puspuvušo 1985.gadā būvēto “Kuzņecovu”, kurš ir vienīgais RU kuģis-aviobāze. “ Kuzņecovs” pēc 3 mēnešu remonta devās uz Sīriju, bet pa ceļam sāka kūpēt, kaut kas noklājās (it kā vēl šobrīd dokos). Putlera armiju nosaukt par sarūsējušu parodiju pat ir kompliments, draudētāji atradušies!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mr. Meeseeks
2022. gada 23. martā 20:11
tikai rašisti var uzbrukt citai valstij, sākt genocīdu un pēc tam vēl draudēt ka apdraudēta esot krievija un tāpēc lietošot kodolieročus. teroristu valsts!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andris Broks
2022. gada 23. martā 20:40
Krievija nav adekvāta saprātīgi domājoša valsts.Krievijas kodoļieroči ir jāatbroņo un jāiznīcina un aizliegt krievijai vispār ražot kodolieročus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi