Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Click Clock Clack
2022. gada 23. februārī 16:15
Vakar tumsā uz Lietuvas pusi pa Liepājas Klaipēdas šoseju aizbraucam redzēju vietējo kollonu. Pārāk sūdīga redzamība bija bet galvenokārt militārās kravas mašīnas un tie mersedess džipi ar kaut kādām piekabītēm. Bija arī kaut kādi divi man nesaprotami gareni liekti tūbveidīgi veidojumi. Nekādu kaujas tehniku gan nesaskatīju. Tie pāris kas pēc kaut kā tāda nedaudz izskatījās varēja būt arī kādi buldozeri. Pārāk slikta redzamība bija. Bet lielākoties segti kravas auto, džipi, un kāds kravas kastes vagoniņš. Militārās policijas pavadībā. Laikam tas notiekošo mācību sakarā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
normunds starovoitovs
2022. gada 23. februārī 21:35
Izrādas,tur ir demokrātija!Video nopludinātāji Latvijā jau sen vairs nebūtu atrodami!Bet pa lielam mums te Latvijā tas viss notiek ja ne katru dienu,tad diezgan regulāri!Es nezinu,kā Jūs traucē tie helihopteri,kuri lido virs Melnās jūras,bet tie hauki kuri plivinās virs Pierigas mani toč traucē!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ирина Ощенко
2022. gada 23. februārī 22:37
Kā Ukraina šobrīd izskatās pašu iedzīvotāju acīm? Soctīklos parādās ērmīgi video Простите, а почему тут все видео с англоязычных профилей? Это и есть "глаза местных жителей"? Насколько я знаю (сама оттуда родом), в Донецке жители совсем другие. Или данный материал подают зарубежные "очень демократические журналисты"? Вот это и называется "фейк". Вот так и происходят "информационные войны"!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Click Clock Clack
2022. gada 24. februārī 02:06
Patīk vai nepatīk bet redzēju uz Lietuvas pusi aizbraucam. Tā tikai atsauce nevis kāds politisks salīdzinājums. Uz lielāka ekrāna paskatījos un kaujas tehnikas nebija vismaz tajā beigu galā ko redzēju. Tās dīvainās formas objekti bija cisternas. Izskatījās izliektas jo liektā leņķī un aizmugurē vilka vēl vienu mazāku. Un tās kravenes kuras likās ka kaut ved bija vieni no tiem pacēlājtipa verķiem. Tīrī sekundāra atbalsta tehnika. Pamanīju un tas viss. Nav te nekādas paralēļu vilkšanas ar okupantu verķiem Ukrainā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi