Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Andris Spalviņš
2022. gada 23. februārī 09:44
Gatavs sarunām, bet viņa intereses nav apspriežamas. Tas saucās ultimāts, nevis diplomātiskas sarunas. Bez tam, kāda jēga runāt, ja viņš runā vienu, bet dara citu...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Click Clock Clack
2022. gada 23. februārī 12:24
Lībijai ar rietumiem nav nekāda sakara. Kādēļ tev tā žēl ka turienes diktatoru, kas pats varu ieguva apvērsumā, arī gāza apvērsumā? Kadifi dabūja sev karmu. Dienvidslāvijā neviens vietējiem sākt slaktēt ''reliģijas'', tautįbas pārstāvjus. Nebūtu iepriekšējās impērijas saspiedušas tik daudzas dažādas kultūras saspiedušas vienā teritorijā, tik tālu nebūtu aizgājis. Nu un ka Irākā neatrada kodolieročus? Gāzi un cita veida masu iznīcināšanas ieročus atrada. Un iegūt kodolieročus viņš centās no dažādām valstīm. Nav Huseins nejāds eņģelis. Mēģināja okupēt kaimiņvalsti no kuras ASV viņu patrieca tuksneša vētras operācijas laikā. Uzbrukumā Irānai viņš gāzi izmantoja nediskriminējoši nogalinot arī civilos. Visas tās kaujas un represijas Irākā pašā ar kurām sev viņš tādu pakļāvību sev panāca. Nezinu ko tu pīpē ka ar tādiem šmurguļiem te kādu centies iežēlināt. Un nekas no tā nekādi neattaisno vai nenormalizē Krievijas rīcību. Putins ir melis. Nekādi dialogi un diskusijas to rietum un amerikāņfobu neko viņa plānos nemainīs, vien bremzēs rietumu reakciju. Viņš ar saviem troļiem jau sen veic hibrīdkaru pret rietumiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Aivita Freimane-Medne / Cipa /
2022. gada 23. februārī 15:12
Man tiešām smiekli pārņēma par ASV, Kanādas u.c valstu ieviestām sankcijām.Nekādas sankcijas nelīdzēs, jo Putinam ir nospļauties.Kad iebruka Krimā nekādas sankcijas nepalīdzēja, lai krievs aizvāktos no Ukrainas teritorijas.Arī Doņeckas un Luganskas situācijā ieviestām sankcijam ir nulle vērtība.Pasaule, kā suņi tikai rej un rej, kaut kādas Krievijai nenozīmīgas sankcijas ievieš, kas situāciju nelabos un paliks tā, kā vēlas Putins. Viņš Doņeckā un Luganskā ( Ukrainas teritorijā) ieved karavīrus , bet pasaule tik aiz žoga rej. Putins sen jau visam uzspļauj no savas pils.Krievijai ir visi iekšējie resursi, lai izdzīvotu arī bez ārvalstu investīcijām un tirgus. Nafta, gāze, rūda utt pār pārēm, kam viņam citi vajadzīgi. Ir taču Ķīna, kura nekad neatteiksies sadarboties ar Krieviju.Tā ka ir jāsaprot, ka Putina intereses ir UKRAINU iekarot vienalga kādiem līdzekļiem.Un politologi var smilkstēt ko grib.Brisele var taisīt n-tās sanāksmes nekas to jukušo neatturēs un kara un iekarošanas. Nu vienīgi ja nu viņam tā dikti nejauši piemetas kāda dikti nopietna negaidīta kaite un vienā sekundē pļukt un nav....!! Man no sirds žēl un jūtu līdzi Ukraiņu tautai.Turaties mīļie diemžēl pasaule var tikai morali atbalstīt jūs.....!!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Mednis
2022. gada 23. februārī 15:27
Botokss ne tikai ģīmi izlīdzina, arī smadzeņu rievas pazūd...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi