Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Dagnija Dagnija
2020. gada 5. jūnijā 10:42
Arprats,ja var shaadu cilveeku taa slavinaat.Bijusho cietumnieku ,zagli.Kaa var labs teevs citai sievietei,kas ir staavoklii pielikt-draudeet ar pistoli pie veedara.Kaadam shis haoss bij vajadziigs.Un atrada iemeslu.Tikko armijnieki nogruuda balto -gados cilveku gar zemi,kursh palika ar paarsistu galvu guljot,paskatiisim,vai protesti par vinju arii buus,stipri shaubos.Taadi ""floidi"ir pilna Amerika,kas neko negrib dariit,sezj uz nodoklju maksaataju naudu,tirgo narkotikas un t.t.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Modris Adijāns
2020. gada 5. jūnijā 11:19
to Vecais-Pirmais teikums pareizs,bet otrā daļa garīgi greiza.Viss notiek ar augstāko spēku ziņu un tika attīrīta sabiedrība no viena šaitāna.Policists ir malacis.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Līga Stapanoviča
2020. gada 7. jūnijā 09:18
Asinīs atrada opiātus un metamfetamīnu. Varbūt arī tas ietekmēja aizturēšanas procesu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Normunds Novads
2020. gada 8. jūnijā 10:11
Gērings un Gēbells skoloti un turīgi vīru savos memuāros arī raksta; ka neskatoties uz Hitlera reālskolas izglītību un kaprāļa pakāpi. 1. Pasaules kara laikā. Hitlera. Hipnotizējoši zilo. Dziļo acu skatienā ir kas netverams. Biedējoši baiss un tēvišķi tuvs. :) Es saprotu. Ka tlīt liberāļi mani atspārdīs. Bet es situāciju redzu vienkārši un reāli. Agresīvāks policists ar tendenci pielietot pārmērīgu spēku. Uzrāvās uz lielu labi iesauļotu puisi. Kurš 5 reizes tiesāts. Es atvainojos. Kālab tagad mēs recidīvistu taisam par eņģeli un mocekli. Jā policists pārcentās. Sodam policistu. Demolēt pilsētu dēļ likumsakarībām. Smaids.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi