Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Kristers Kalnajs
2019. gada 10. augustā 18:36
Lai tas rasists Tramps liek mieru Kimam un citiem ne baltajiem pasaules līderiem. Labāk būtu pievērsis uzmanību labējo ekstrēmistu popularitāti Austrumeiropā, kur naciķi popularizē anti LGBT, pret bēgļu un pret sociālisma propagandu. Bet ko var gribēt no labējā fašistiskā rasista Trampeļa. Pēc nākamajām vēlēšanām viņš izlidos no Balta nama un viņa vietu ieņems kāds no progresīvajiem Demokrātiem. Un tad te vietējie labējie fašisti norausies pēc pilnas programmas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kristers Kalnajs
2019. gada 10. augustā 19:25
Egle, tu neatšķiries no tādiem "Kreisajiem" kā Dave Rubin, kurs arī ir gejs un precējies, bet visu laiku spļauj virsū progresīvajiem, jo uz tā rēķina pelna naudiņu nedomājot par savas grupas interesēm. Tu tāpat atzīsti tikai varbūt geju jautājumu, bet uz visām pārējam progresīvo idējām spļauj virsū. Ja tādi kā Tramps valdīs pasaulē mēs atgriezīsimies 50 gados, kad melnie dzīvoja geto, sievietes bija mājsaimnieces, LGBT personas bija spiestas dzīvot "skapī" un baltie heteroseksuālie vīrieši valdīja pār visu. P.S. un ja tu sāksi argumentēt par to, ka tajos laikos ekonomika bija labāka, tad mēģini saprast, ka ekonomika nav viss. Vienlīdzība ir svarīgāka par pārējiem jautājumiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Fenomens
2019. gada 10. augustā 19:31
Atkal kā parādās raksts par Trampu vai kādu minoritāti, tā tas Kalnajs te uzmācas ar savu caureju. TU gribi zināt, kas ir smieklīgākais? Ka visas tās lietas par kuram tu šausminies, LGBT, nelegāļi, sociālism utt. Tas man liek izjust patiesas simpātijas pret Trampu. Bez tam, ekonomikas ziņā 60% aptaujāto amerikāņu atzina, ka Trampa politika strādā. Tāpēc nepiekritīšu, ka visi amerikāņi ir pret viņu. Vienīga lieta, kur es Trampam nepiekrītu ir pārāk asā grūstīšanas starptautiskajā politikā un vides politika, bet pārējas lietās piekrītu. Un ja patiesi tie Demokrātu kandidāti ir tādi kā tu raksti, tad Dievs stāvi mums klāt, ja šie tiks pie groziem un īstenos solīto.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi