Par kilogramu tas ir gandrīz 10.000 eiro/kg. Kad būs iztīrīts, tad gaļas faktiskā cena jau jau 15.000 eiro/kg. Pat ekskluzīvākajos restorānos neviens nemaksās tūkstošus par porciju. Skaidrs, ka nosolīja par neadekvātu cenu reklāmas nolūkos. Tagad visā pasaulē par to ziņo un pat mēs izdzirdējām par tādu restorānu ķēdi un japāni, kurš to vada. Paskatās Discovery - tur sērijas par amerikāņu tunču zvejniekiem. Vislabāko tunci viņiem izdodas notirgot par pārdesmit $/kg.
Jā var redzēt, kad cilvēki raksta neko nezinot ( vismaz lielākā daļa)
Pirmām kārtām piekrītu de! un L39
Otrām kārtām, cena ir tāda, jo tā ir pirmā sezonas zivs! Vienmēr, kad sākas sezona zvejošanas, tad pirmie, kas noķer, gūst arī lielāko labumu! Sezonai ejot cenas normalizējas, un uz sezonas beigām var redzēt ko līdzīgu sākumam, tikai ne tik traki!
Tā lūk.
P.s ieteiktu cilvēkiem sākt kustināt savas pelēkās šūnas, ja nē stulbi ātri paliks! Laimīgu visiem 2019.
278 kilogramus smags tuncis izsolē Japānā tiek pārdots par neticami lielu cenu
Pievienot komentāru
Populārākais šodien