Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Onaon Nano
21. janvārī 14:03
Tas nepatērēšanas kults, kas bija tajā laikā noveda ne pie mazākām vides katastrofām, tajā lailā dīzeli gāza grāvjos, pie fermām tuvajos ezeros kategorski bija aizliegts peldēties. To kur tāda sistēma var attīstīties redzam Ķīnā, Ziemeļkorejā. Ja sirgsti ar totālu mazohismu, un pašvērtējums zemāks par zoli, vai arī ja esi varaskārs alkatīgs krāns bez dvēseles, tad varbūt var patikt katu kas tāds. Komunisti ir tie, kas marksu ir lasījuši, anti komunisti ir tie kuri, to ir sapratuši.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Atis Priedītis
21. janvārī 16:46
Un visi kā viens neko nestāsta par savu saikni ar VDK un neko arī par VDK noziegumiem. Pat atmiņas par vajāšanām lielie masu mediji kategoriski atsakās publicēt un arī šo komentāru ticamākais, ka uzreiz izdzēsīs.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anita Biseniece
22. janvārī 10:44
Pievienojos Valdim Rudzītim. Tajā laikā medicīna un izglītība bija par brīvu. Ārstēšana pieejama tad, kad cilvēks slims, nevis kā tgd- pēc pusotra gada, kad izveseļojies vai beigts. Ministri un citu līmeņu vadītāji bija nevis mazblicīšu biksīšu ieliktnīši, vienalga, kurā krēsliņā, ka tik neko nejēdz, bet ilgtermiņā- attiecīgās jomas prasmīgi profesionāļi. Līdz 90. gadiem atbalstošas politikas rezultātā dzimstība Latvijā bija ļoti ļoti pieaugusi, skolas un bērnudārzi bija pilni ar bērniem. Laukos bija daudz darba vietu- manā dzimtajā Bēnē autoremonta rūpnīca, kolhozs, sovhozs, MRS ar parketa cehu, pienotava..... Kam ir izdevīgi atkal kūdīties, ka tad bija slikti?????? Sliktāk kā pašlaik- BEZ KARA- nonsensssss.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anita Biseniece
22. janvārī 12:52
Jāņem vērā, ka tolaik man kā ģeogrāfijas skolotājai bija pastāvīgs darbs savā profesijā, vīram kā automehāniķim tāpat. Pašlai ir BESPREĢELS, visā pasaulē. Kā var vispār kāds LATVIETIS muldēties, ka nav jāveicina dzimstība, ja laukos tūlīt būs likvidētas gandrīz visas skolas bērnu trūkuma dēļ. Mūsu novadā 100 un 120 gadu vecās Annenieku, Bukaisu, Tērvetes, Bērzes, Zebrenes, Lielauces, Ukru, Krimūnu, Auru. Bēnē pad laikā bij 3 paralēlklases, 600 skolēnu,vidusskola. Tgd 100 bērnu, pamatskola.... Darba vietu tur nav.... Gan Latvijā, gan mūsu novadā, iz'ņemot dažas Pierīgas vietas, iedzīvotāju skaits ļoti strauji samazinās jau vismaz 20 gadus.... Kā var muldēties, ka tas ir labi??????? Tolaik varēja izliet vienu litru degvielas zemē, bet neviens netēloja Dievu to kungu un necentās radīt ģenētiski modificētas lietas. Tās ar gaisa masu plūsmām ir izplatījušas visa pasulē, un pašlaik ir sākusies neapturama VISAS dabas sistēmas degradācija. Diemžēl....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vadims Kevrelis
23. janvārī 11:11
Un pēc kroplīgas Padomju sistēmas arī pensijas esat nokārtojuši.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi