Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
the old one
2022. gada 5. novembrī 12:24
Tās ielas skvērus parkus varētu pārsaukt turpat vai pēc katrām Saeimas vēlēšanām, ja vien nebūtu tās izmaksas . . . tas tā, nenopietni, bet! Vai tiešām tas tik aktuāli? Nu labi, no "padomju mantojuma" atkratīties, tur nav ko iebilsts un tomēr . . .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Sandra Reinbaha
2022. gada 5. novembrī 21:58
Man patīk, ja nosauktu par Vidzemes ielu. Un uz šīs mājas jumta ir kupols, kuram jumta segums jau 30 gadus nav vētrās noplīsis. To sedza izcils meistars - jumiķis, vēlākos gados skārdnieks, mans tēvs Arnolds Reinbahs Viktora dēls. Kupols ir zvīņveida, kur katrai "zvīņai" uzzīmēts šablons mājās uz grīdas. Tētis toreiz daudz rāpoja un zīmēja. Lūk, tas redzams šajā kupolā. Tēvam dzīves laikā bija vēl viens sarežģīts jumts, kur viņām likās, ka nevarēs tādu izveidot. Tas bija ietekmīgs oligarhs, kurš būvēja māju jūrmalā. Viņš Tēvam teica, ka tik labs meistars varēs izveidot sagataves jumtam. Tiešām, izdevās. Labs darbs.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Voldemārs Bariss
2022. gada 6. novembrī 10:28
Aleksandra bulvāra piekritējiem ieteiktu pa Ļeņina ielu iet Juglas virzienā līdz Rževai un atpakaļ neskatīties.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Aivars Znotiņš
2022. gada 11. novembrī 14:33
VIRSRAKSTS IR TENDENCIOZS ! Kāpēc gan CENTRĀLĀ Rīgas iela būtu jāsauc kā pirmssākumā dēvētā???VIDZEMES virzienā iet gan Aleksandra Čaka,gan Krišjāņa Barona,gan Valdemāra iela ... BRĪVĪBAS IELA -iela ir saistīta ar BRĪVĪBAS PIEMINEKLI un tas ir tas GALVENAIS IEMESLS būt mūžīgi BRĪVĪBAS IELAI !
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi