Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Raymond Zo
2021. gada 28. novembrī 11:02
Mani pārsteidz tas, kā šodien viss pasaulē notiek, respektīvi, visur un vienmēr ir vainīgs parastais ierindas pilsonis. Vai patiesībā, arī tai skaitā Jūs, mediji, nešķeļat tautu, pietam - nepārtraukti, divu gadu garumā, publicējot un izplatot visādus negatīvus pasūtījumu rakstus. Principā jau tieši Jūs esat tie kuri, kaut pēc pasūtījuma, - bet nodēvējat citādi domājošos par "antivakseriem"? Tādā veidā sabiedrībā jau radāt grupu, kuru jāizolē sabiedriski, grupu pret kuru jāattiecas nosodoši. Vai nav tā ka tieši, Jums, ir liela atbildība par to, jo Jūs aiznesat visus šo melu gūzmu līdz tautai? Kaut vai pēc "Pasūtītāja" vēlmes. Ja Jūs vadītos no kaut kādiem principiem, situācija būtu cita. Jūs nepārtraukti biedējat tautu, radāt tajā dusmas un bailes. Un tagad ATKAL, it kā secināt faktu, ka visi, tas ir tā TUR tauta palikusi indīga un naidīga. Nav nepieciešams dot padomus, veikt dažādas feikpamācības. Jūsu sapratnē, un Jūsu pozīcija ir skaidra - Tauta vienmēr ir vainīga visur, Ledāju kušanā, piesārņotās Kenijas kliedzoša situācijā, kosmosa atkritumus tieši mēs izberam, utt, tāpēc mūs nepārtraukti ir jāsoda, ar degvielas cenām, ar pārtikas nepārtraukti augošam cenām, ar "mājsēdēm", ar debiliem (atvainojos) raidījumiem no lētiem TV kanāliem, ar dažnedažādām krīzēm, bēgļiem, "Batjkas" izgājieniem, utt. Vai nav labāk, ka Jūs kaut reizi pamēģinātu tautu informēt par tai patiešām nepieciešamām lietām?! Vai Jums ir pilnīgi vienalga kas var notikt nākotnē, ja mēs iesim tālāk pa šādu "skuju" taku???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jánis Ore
2021. gada 28. novembrī 11:39
No sērijas, "Eksperti iesaka". Eksperti iesaka, kā tev pareizi dzīvot. Eksperti draudzīgi iesaka kā tev pareizi dzīvot zaljajā rezhīmā. Raymond, trāpiji desmitniekā, plusinj no manis.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Keta Ozola
2021. gada 28. novembrī 11:46
ja tauta ir pret flīģeļa iegādi, bet valdība to klaji ignorē (otrajā budžeta lasījumā apstiprina tā iegādi), un nestrādā vairs neviens kontroles mehānisms - protams, būs dusmas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Keta Ozola
2021. gada 28. novembrī 11:54
tas jautājums - kāpēc rodas dusmas - ja tās tiek speciāli izprovocētas - ar rīcību, kas klaji ignorē jebkuras ētikas normas? Dusmas ir tikai pretreakcija. Protams, Latvijā vieglāk ir nerisināt situāciju (vai tas būtu slimnīcu gultasvietu skaits, vai ārstu algas, vai arī ceļu sistēma, kas atbilst 20 gadsimta vajadzībām - bet maksāt PR troļļiem, lai tie atrod grēkāžus - vai nu nevakcinētos, vai arī šoferus, kuri nemākot braukt). Jautājums ir - kas rada šīs problēmas (sliktu ceļu sistēmu vai neesošas gultasvietas)?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi