Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Tamis Jamis
2020. gada 10. maijā 13:32
Izklausas ka vis labais ir bijis pagatne. Tada ka dzivoshana pagatne! Mums jaturpina dzivot ari shodien. Vai esam uz tadiem sasniegumiem ari shodien?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andris Mežpapāns
2020. gada 10. maijā 16:03
Es šai ēdnīcā(jaunajā) stradāju par elektriki.Ēdnīcas iekārtas un traukus pārdeva kādai krievijas armijas daļai.Man vēl ir saglabājusies VEF kredīta karte ar kuru varēja paēst vai nopirk pusfabrikātus arī kulināriju , tad kad vairāk kabatā nebija ne kapeikas.No tiem ,,konusiem ''uz riteņtiņiem, ar saspiesto gaisu,,iespieda vai nu kartupeļu biezputru vai ķīsēli biezpiena sacepumam.Kotleti vai ko citu meičas uzlika uz šķīvja atkarībā kādas krāsas lampiņa pasūtījumam bija iedegusies.Pamatā visu izgatavoja (vārīja un cepa ,salātus gatavoja) vecajā kombinātā un atveda uzjauno kombinātu.šī projekta īstenošanā piedalījās zēni no 40 nodalās (TPN -tehniskās pētniecības nodaļa).
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Inita Papendika
2020. gada 10. maijā 18:42
jāaaaa....mums bija no Vecbebru tehnikuma laika bijusi ekskursija uz turieni,kā jaunajiem speciālistiem,apskatīt moderno,tolaik,robortizēto apkalpošanu,nezinu,kas tur bija,nebija,bet tā ar netikām...žēl gan.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Valērijs Losevs
2020. gada 11. maijā 07:00
Es tur arī,strādāju un ēdu,super ēdnīca. Vēl tur darbojās zviedru galds. 1.50 rbl.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Arvids Bobinskis
2020. gada 11. maijā 10:40
Mans tēvs Haralds rūpnīcā VEF strādāja praktiski visu savu darba mūžu līdz savai nāvei 1978. gadā. Viņš strādāja 5. cehā pie telefona aparātiem. Par labu darbu viņš ir saņēmis nelielu apbalvojumu- rokas pulksteni, kas man vēl tagad ir saglabājies. Vismaz divas reizes viņš saņēma arī krūšu nozīmīti "VEF veterāns". Man joprojām sāp sirds par to, ka šis kādreiz plaukstošais uzņēmums vairs nepastāv. Uzņēmumam VEF vajadzēja kļūt par Latvijas veiksmes stāstu. Uzskatu, ka tur bija visas iespējas, lai pie prasmīgas vadības VEF kļūtu par Nokia, Siemens vai Samsung līmeņa uzņēmumu. Tādā gadījumā Latvija būtu kļuvusi par valsti, kas radioaparātus, mobilos telefonus un citu elektrotehniku eksportē uz citām valstīm, nevis iepērk Ķīnā. Bet diemžēl notika pretējais. Tas ir ļoti skumji...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Edmunds Liepa
2020. gada 12. maijā 23:41
Man ar bija tas gods strādat Vef.Ēdināšana bija izcila.Bija pīrādziņu māja,bija virtuļu māja,vecā ēdnīca(tā mēs viņu saucām) zem Zeva pagrabā,vēl komplekss pie Ūnijas ielas,ja nemaldos,tagad tur ir Domina.Protams kafejnīcas gandrīz katrā korpusā. Un kronis visam bija jaunais kombināts par ko ir minēts rakstā. Piebildīšu,ka tik garšīgi kūpinātas vistas es savā mūžā vairs,pagaidām neesmu baudījis,par putkrējumu torti pat nerunāsim. A, runājot par ēdināšanas kombinātu ..viņu demontēja un pārdeva - divām krievijas armijas daļām,tur I.Poga(miris) izstrāja pat speciālas paplātes un plastmasas traukus,lai neplīst un zaldāti nesaplēš. Orģinālā bija keramikas trauki. Kāpēc es to zinu? Nu man bija gods strādāt tajā laikā kopā ar Induli un Daini,Juri,Ģirtu,Miervaldi un citiem Rec darboņiem un nedarboņiem!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi