Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Maris Mednis
2019. gada 15. septembrī 13:41
Tas ir Žiga stāstīšanas stils. Nedomāju, ka viņš reāli kādreiz nopietni domājis par sišanu sievietei, u.c. Tad jau Hašekam arī varētu pārmest par sapiera Vodičkas izteicieniem. Un Ahuela acīmredzot vienkārši ir toponīms.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Helm Maize
2019. gada 15. septembrī 14:33
Esmu bijis Kostarika 1 menesa garuma ,super interesanta valsts,daudz redzeju un garsigi edu mazos restoranos ,ka juras veltes un parejos labumus!! Nemaz nav dargi,ipasi garsigas zivis un augli,bet banani 1 kg maksaja letak ka 0,5l udens pudele,ta ka iesaku!! Apskatiju lielu teritorijas dalu ,no galvaspilsetas lidz Karibu jurai !! Dzivnieku dazadiba iespaidiga,par merkakiem un papagailiem,turkaniem nemaz nerunajot,tie pilni koki!! Vienigais vietejie ieraugot balto cilveku nak un nekaunigi diedele naudu,ja iedod maz sak vel neapmierinatibu izradit! nekaunigi un netirigi,ari slinki!! Tipiska Latinamerika,daudz amerikosu te dzivo pastavigi ,kas man ari nepatika!! Bet kopsumma super,iesaku visiem!! Ar cienu HM
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Janis Jansons
2019. gada 15. septembrī 20:25
Ko var pateikt par šī raksta autoru? Labākajā gadījumā dzīves neveiksminieks feniņp..ējs Kādam idiņam jābūt lai it kā ceļotu pa Latīņameriku un nezinātu kāda ir atšķirība starp nabadzīgo sandinistu noplicināto Nikaragvu un Centrālamerikas bagātāko valsti Kosta Riku:))Un ko šis radījums darīs Gvatemalā, kur nekas nav daudz lētāks, bet dabūt pa zobiem uz ielas daudz lielāka iespēja:)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Enrico Mantales
2019. gada 15. septembrī 22:50
Pretīgi lasīt.Vienas jēlības.Liecina par šī indivīda domāšanas līmeni. Daudz cilvēku ir bijuši Kostarikā,un uzrakstītu tiešām sakarīgu rakstu.Arī man ir palaimējies pabūt šajā skaistajā valstī,3 nedēļu garumā,kurās katru dienu bij kas aizraujoši interesants,gan džungļi,gan pludmales.Iesaku visiem kas mīl Dabas daudzveidību,džungļus,garšīgus augļus,siltumu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi